Gunn Larsen
(1961-2009)

 

Familiekoblinger

Ektefeller/Barn:
Erling Reiten

Gunn Larsen

  • Født: 15 Aug 1961
  • Ekteskap: Erling Reiten
  • Død: 21 Jun 2009, Brusdal, Skodje, Møre og Romsdal 47 år gammel
  • Begravet: 26 Jun 2009, Hildre Kyrkjegard, Hildre, Haram

  Generelle notater:

Mor hennes heiter Gudrun, hun lever når Erling dør.

Kvinne (48) omkom

Den kvinnelige føreren (48) fra Haram kommune omkom i en kraftig frontkollisjon mellom personbilen hun kjørte og en ekspressbuss i Brusdalen søndag ettermiddag. Fire busspassasjerer fikk lettere skader.

-Vi kan bekrefte at ei kvinne født i 1961 fra Haram kommune er omkommet i ulykka. Hun var føreren av personbilen, sier operasjonsleder Peder Kongshaug ved Sunnmøre politidistrikt til smp.no søndag kveld.

Det var like etter klokka 14.30 at politiet fikk melding om en kraftig frontkollisjon mellom en personbil og en buss på E136 i Brusdalen. Flere ambulanser, politipatruljer og brannvesen rykte ut til ulykkesstedet.

Foreløpige opplysninger tyder på at personbilen,som var på veg vestover, kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med ekspressbussen Mørelinjen som kom fra Ålesund og var på veg til Trondheim.

- Det skjedde veldig fort. Vi hørte at brussen bremset kraftig opp før det kom et kraftig smell, opplyser en av busspassasjerene til smp.no.

Bussen hadde 24 passasjerer, fire av dem fikk lettere skader, opplyser ortoped Magnus Valland ved Ålesund sjukehus til smp.no.

- De 24 passasjerene blir kjørt til Ålesund sjukehus og legevakt for oppfølging, sier operasjonsleder Magne Tjønnøy ved Sunnmøre politidistrikt til smp.no søndag ettermiddag.

E136 var stengt en periode og politiet dirigere trafikken forbi ulykkestedet manuelt en stund ut over ettermiddagen.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til ulykka. Det var tørr vegbane på ulykkesstedet, opplyser vitner til smp.no.


Gunn giftet seg med Erling Reiten, sønn av Nålevende og Ragna Petra Knutsdatter Alvestad. (Erling Reiten ble født den 7 Apr 1955 på Alvestad, Hildre, Haram, døde den 3 Jan 2007 på Hildre, Haram og ble begravet den 9 Jan 2007 på Hildre Kyrkjegard, Hildre, Haram.)
Hjem | Innholdsfortegnelse | Etternavn | Navneliste

Disse sidene ble laget 25 Okt 2012 med Legacy 7.5 fra Millennia